Vissza az elejére

Bemutatkozás

 

Tisztelt Látogató! 

Üdvözöljük Honlapunkon!

Szeretettel üdvözli Önt, a „Profi-Munkavédelem” / "Biztonságos Munkahely Kft." csapata. 

Elsősorban szeretnénk megköszönni, hogy megtisztel bizalmával és meglátogatta oldalunkat.

Pár mondatban szeretnénk összefoglalni az elmúlt pár év során szerzett tudásunkat, gondolatainkat. Munkavédelemmel és tűzvédelemmel foglalkozó vállalkozásként  tapasztalatunk alapján manapság már nem elegendő, ha egy munkáltató úgy érzi, hogy a munkavállalói biztonságban vannak. Azt a törvényben foglalt  megfelelő módon és formában tervezni és adminisztrálni kell, ami a legtöbb esetben teljes embert igényel. Szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy a munkavállalói biztonságban dolgozzanak és Önnek, mint munkáltatónak se keljen rettegnie egy esetleges hatósági ellenőrzéstől.

Cégünk az alábbiakban felsorolt tevékenységekkel  segítik Önt, illetve vállalkozását minél biztonságosabb és  szakszerűbb munkahely megteremtésében:

Tevékenységeink:

  • Munkavédelmi szaktevékenység

  • Tűzvédelmi szaktevékenység

  • Villamos biztonságtechnikai szaktevékenység

  • Foglalkozás-egészségügyi szaktevékenység

  • Haccp

  • Ezen szaktevékenységhez köthető piktogramok, táblák, védőeszközök, berendezések beszerzése.


A fenti lista részletes értelmezését és bemutatását olvashatja el az oldalunkon található magyarázatokon keresztül. Reméljük  sok hasznos információval bővítjük a biztonságtechnikával kapcsolatos ismereteit. Amennyiben valamelyik menüpont felkeltette érdeklődését, észrevétele, illetve kérdése van a tevékenységünkkel kapcsolatban - a kapcsolat címszó alatt szereplő elérhetőségünkön keresztül - forduljon hozzánk bizalommal.


Munkabalesetmentes szép napot kívánunk Önnek!

A „Profi-Munkavédelem” csapata

 

 
 

Állás, karrier lehetőség Kecskemét

Bővebben